18 Aralık 2014 Perşembe

Backlink alacaksınız fakat güvenemıyoruz

Backlink alacaksınız fakat güvenebileceğiniz bir firma ya da kişi bulamıyorsunuz. Size hak veriyorum. Çünkü piyasa da işin hakkını verebilecek kişi sayısı oldukça az. Ama para kazanmak için emekleri hiçe sayan, insanları kandıran kişiler kadar bizim de suçumuz var. Çünkü bu tür kişilere yol açan, onların bu sektörde ilerlemesini sağlayan da bizleriz. Backlink arayışında olan kişileri ben artık sınıflara ayırdım. Gerçekten kaliteli bağlantı almak isteyenler, bağlantı olsun da nereden olursa olsun diyenler, footer yani bir web sitesinin her sayfasından alınan bağlantılara ilgi duyanlar, alacağım bağlantı miktarı çok olsun fiyatı uygun olsun diyenler.
Öncelikle uygun fiyat arayışında olanlara bir şeyler söylemek istiyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez demiş atalarımız. Gerçekten de öyle. Bu tür bağlantılar sitenize fayda sağlar mı? Tabi ki de hayır. Bu tür kaynakları alıp sitenizin geleceğiyle oynamaya hiç gerek yok.
Bağlantı olsun da nereye eklenirse eklensin diyenler artık azınlıkta kaldılar. Çünkü google bu tür bağlantıların zarar verdiğini çıkarmış olduğu algoritmalar sayesinde büyük bir kesime duyurdu. Yine de ben açıklama da bulunmak isterim. Her yerden link alacağınıza kaliteli kaynaklardan almanız katkı sağlayacaktır.
Footer bağlantılardan vazgeçmeyenler. Siz hiç bir zaman başarılı olamayacaksınız. Başarınız daim olmayacak. Footer bağlantılar ile çok kısa sürede ilk sayfaya yerleşecek yine çok kısa süre içerisinde ilk sayfadan yok olacaksınız. Doğal olmayan hiç bir kaynak fayda sağlamaz.

Gerçekten kaliteli backlink almak isteyen kişiler. Bulamıyorsunuz değil mi? Çünkü bu tür kaynakları satan kişiler sadece kendi sitesine özenir, size asla değer vermezler. Kendi sayfalarına sağladıkları bağlantılar oldukça kalitelidir ama size sağlayacakları oldukça kalitesiz. Şimdi gerçekten bu tür bir hizmet almak istiyorsanız bu yazımızı dikkatlice okuyunuz.
Web sitenizin bağlantı alt yapısını oluşturacak kişiler öncelikle sayfalarınızı çok detaylı bir biçimde incelemelidir. Eğer gelişi güzel bir şekilde size öneride bulunuyorsa onun amacı sadece para kazanmaktır. Amacı bu olan bir kişi ya da kurumla çalışmak ne kadar doğru olur bu sizin vereceğiniz bir karardır. Biz damlakaraman.com.tr olarak müşterilerimize hem kalıcı hem de kaliteli hizmet sunma ilkesiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Müşterilerimizin web sayfalarını inceliyor, eksiklikleri tespit ediyor ve tespit edilen eksikliklerin tamamlanması için ücretsiz hizmet veriyoruz. Daha sonra hizmet verdiğimiz kişiye hangi çalışmanın faydası olacağıyla alakalı önerilerde bulunuyoruz. Onaylaması dahilinde çalışmalara başlıyoruz.
Yapılacak işlemleri sırasıyla paylaşmak istiyorum;
  • Hizmet almak isteyen kişi skype ya da iletişim sayfamız aracılığıyla bizlere ulaşır ve talebini iletir.
  • Müşteriden web sayfasının adresi talep edilir ve inceleme süreci başlatılır. Eksiklikler tespit edilir ve gerekli düzenlemeler için bilgi verilir.
  • Müşteriye web sitesi için faydalı olabilecek en düzenli çalışma içeriği sunulur, onaylanması halinde süreç başlatılır.
  • En önemli nokta ise raporlama hizmeti ayrıntılı ve online olarak müşterimize sunulur.
  • Herhangi bir spam, kalitesiz, zarar verici ve kalıcı olmayan çalışma yapılmaz.
  • Çalışmalar arama motorları algoritmalarıyla uyumludur, fayda göstermesi için tasarlanmıştır.
  • Yapılan çalışmanın sonunda genel ve verimlilik raporu müşteri ile paylaşılır.
Yukarıda sıraladığım maddeler siz değerli müşterilerimiz için sunduğumuz hizmetlerin içeriğini kapsar. Sağladığımız kaynaklar kalıcıdır ve bize güvenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder