18 Aralık 2014 Perşembe

Doğal backlink almak ister misiniz?

Doğal backlink almak ister misiniz? sorusuna kim almak istemez der dediğinizi duyar gibiyim. Çoğu firmanın ya da şahısın en büyük sıkıntısıdır backlink kavramı. Çünkü bu kaynağı piyasada gerçekten doğal olarak sağlayan kurum ya da şahıs bulunmamaktadır. Web sitesi sahibi firma ya da kişiler arama motorlarında iyi konumlara gelmek için dış kaynak arayışı içerisine girerler. Bu kaynakları alabilmek için bir çok tedarikçi ile iletişim kurarlar. Bu noktada her zaman en uygun fiyatı veren hizmet sağlayıcı tercih edilir. İşte yanlış yapılan en büyük nokta bu. Ucuz etin yahnisi yenmez.

Arama motorlarının çıkarmış olduğu güncellemeler, basit, her yerden alınabilen, kolay eklenen ve spam oluşturma riski olan bağlantılara savaş açtı. Bu savaş sürekli olacağı için siz değerli okuyucularımıza bazı önerilerimiz bulunmaktadır. Bu önerileri maddeler halinde paylaşmak istedim;
  • Her yere web sitenizin bağlantısını eklemeyiniz.
  • Blog sitelerine yorum atarken sizin sektörünüzle alakalı blog sitelerinin olmasını tercih ediniz.
  • Abartı profil bağlantı almayınız.
  • Fake sosyal paylaşımlarda bulunarak kaynak oluşturmayınız.
Kısacası doğal olmayan kaynak oluşumlarından uzak durunuz. Google artık doğal olmayan hiç bir bağlantıyı sevmiyor. Aslında sadece sevmemekle kalmıyor bu tür bağlantı alan siteleri de en kısa sürede cezalandırıyor. Üstelik bu cezalandırmalardan kurtulmak da sanıldığı kadar kolay da değil.
Bizler damlakaraman.com.tr web sitemizde bir buçuk yıla aşkın bir süredir ücretli ve ücretsiz backlink kaynakları paylaşmaktayız. Bu kaynakları paylaşırken amacımız web sayfamıza ilgi gösteren kişilere faydalı bilgiler aktarmak ve ziyaretçilerimiz sayesinde büyümek. Yoğun ilginiz sayesinde bu paylaşımları daha da artırma kararı aldık. Bugüne kadar siz değerli takipçilerimize özel paylaştığımız kaynaklara http://www.damlakaraman.com.tr/backlink/ bağlantısında yer alan kategoriden ulaşabilirsiniz. Bu kategoride faydalı yazılardan özel bir çok bağlantı kaynağına ulaşabilir ve web sitenizin arama motorlarında iyileşmesine sebep olabilirsiniz.
Eğer web siteniz için ücretli, kaliteli ve kalıcı backlink kaynakları satın almak istiyorsanız bizlerle mutlaka iletişim kurmalısınız. Sizlere sağlayacağımız hizmet öncesinde web sitenizi detaylı olarak inceliyor ve buna istinaden önerilerde bulunuyoruz. Kesinlikle web sayfanızı incelemeden hiç bir teklifte bulunmuyoruz. Zaten incelemeden bulunacağımız teklif sizleri kandırmaktan başka bir şey değildir.
Şimdi doğal bağlantı almanın tam zamanı. Bizden satın alacağınız bağlantılar web sitenize asla zarar vermez. Kesinlikle başarı garantili hizmetler sunmaktayız. Bizlere aşağıdaki iletişim kanalları aracılığıyla ulaşabilirsiniz;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder