Malzemeler.....
1..İç yağ (beze)
2..Çiğer(zarı soyulmus olaçak)
3...Sıvı yağ(zeytın yağ )sizin tercıhınıze kalmıs
4..baharatlarımız(kimyon kırmızı toz biber,karabiber,tuz)
Hazırlanışı..................
çiğerimizi baharatlarla avcarlıyoruz daha duz bir zemınde tepsi içine iç yagımızı açıp içine avcarladıgımız
çiğerlerı alabildigince doldurup sarıyoruz...
Bu şekil elımızdekı malzemelerı hazırladıktan sonra pişirim....
isteyen bir teflon tavada az yağda cevırerek 5-7 dk pişirir
Veya bir tepsiye dizilen hazırlanmıs kureyş kebaplarınız önceden ısıtılmıs 200 derece fırına atılarak 20-25 dk pişirildikten sonra sıcak servıs yapılır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder